Despre Noi

SEKU®ECO – Protect & Guard | PRO-fesionalism şi PRO-mptitudine

Despre Noi

SEKU®ECO – Protect & Guard îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 modificată şi completată, H.G.301/2012 şi autorizată de I.G.P., având ca obiect de activitate: prestarea de servicii de supraveghere, protecţie şi pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor, proiectarea, instalarea şi exploatarea mijloacelor tehnice împotriva efracţiilor şi dispune de o poliţă de asigurare în valoare de 100.k €,  pentru daune cauzate beneficiarilor.

SEKU®ECO – Protect & Guard este o companie de elită, construită pe principii solide ce stau la baza organizării activităţii de pază şi protecţie: cunoaşterea sistemelor de securitate, concepte de securitate fizică, identificarea riscurilor, controlul accesului, proceduri de control, patrulare, security, proceduri de comunicare, cunoaşterea legislaţiei în vigoare, corespunzătoare domeniului. Personalul de pază este permanent pregătit şi verificat prin activităţi teoretice şi practice. Este imaginea unui partener profitabil pentru toţi şi de aceea transmite împreună cu serviciile sale la standarde profesionale de cea mai bună calitate, respect şi încredere în relaţia cu clienţii.

Activitatea societăţii este susţinută de cadre de conducere care dispun de o bogată experienţă de specialitate, având posibilitatea să dezvolte o gamă de servicii de pază, supraveghere, intervenţie, transport valori şi însoţire de persoane. Asigurăm dispozitive de pază, ordine, protecţie,control acces prin agenţi calificaţi şi atestaţi.

Noile tendinţe în domeniu şi concurenţa din ce în ce mai acerbă ne impun să folosim tehnologie de ultimă generaţie, agreată de Uniunea Europeană, ce asigură protecţie într-un mod profesional prin tehnici şi echipamente moderne în domeniul pazei, protecţiei, accesului, dispecerizării, intervenţie rapide, transport valori, sisteme de monitorizare şi alarmare. Dotarea tehnică a agenţilor de pază este completă şi specifică obiectivului (staţii de emisie-recepţie, tonfă, spray iritant sau lacrimogen, baston cu electroşocuri, lanternă, binoclu infraroşu, uniformă de protecţie, pistol – unde situaţia o impune).

În urma analizelor şi statisticilor efectuate pe domeniul nostru de activitate, privind modul de organizare şi funcţionare al firmelor de pază şi protecţie precum şi a efectelor produse asupra clienţilor, ne-am  elaborat propriile noastre criterii profesionale:

  • Profesionalism
  • Promptitudine
  • Eficienţă
  • Respect reciproc
  • Loialitate
  • Evoluţie

Managementul  SEKU®ECO – Protect & Guard se impune prin implicare, devotament şi dinamism, astfel putem fi competitivi, pentru a vă oferi încrederea de care este nevoie într-o colaborare de succes.


SEKU®ECO – Protect & GuardPORTOFOLIUL DE CLIENȚI: Vă prezentăm câteva companii importante care au ales serviciile noastre:

adora parkautoeuropabenningBirdablack_seacefinCEIcentrogroupcheck-inncheetahCreditEuropeBankdanya cebusdunasteelemilianaEUROCCOPERfiltration groupGabbro CeradezGazpromhyperion_logoINGlogo-adora-forestmahlemarazzimissio linkNIS petrolsmartcashcarry_largeTagore-Group-Logovolksbanck